winkelwagen 0

Tips

  • Tegenwoordig is gin hip. Om je gin tonic op te waarderen kan je er verschillende kruiden aan toevoegen. Enkele kruiden vind je hier in het assortiment:

         - hibiscus

         - lavendel

         - venkelzaad.

 Nu de winter weer is aangebroken, rijst ook de vraag of we genoeg weerstand hebben om de winter griepvrij door te komen. Een voorbeeld van een vitamine die voor meer weerstand zorgt is vitamine C.  Een thee met veel vitamine c is rozebottel, daarin vind je ook de vitamine A, B1 en B2. Dus voor een gezonde en zalige winter, drink gerust een lekker kopje rozenbottelthee. 

 

  • Af en toe is het eens nodig om ons lichaam te zuiveren van alle afvalstoffen die we de voorbije maanden opstapelden in zowel je organen als je spieren en je lichaamscellen. Precies zoals dat met je woning het geval is, is ook een grondige schoonmaakbeurt onmisbaar voor de gezondheid van je lichaam. Je lichaam zuiveren kan op vele manieren, ook door kruidenthee’s. Deze bezorgen je extra energie en vitaliteit waardoor je conditie en algemeen welbevinden verbeteren. Wat zijn de beste kruidenthee’s om ons lichaam op een vriendelijke en toch doeltreffende manier van al zijn giftige afvalstoffen te bevrijden? Dit zijn o.a. guldenroede en brandnetel, Ook hebben een zuiverende thee met: brandnetel, salie, lindebloesem, tulsi, cichoreikruid, guldenroede, kamille, goudsbloem.

oude post nieuwe post


schrijf een bericht

}