winkelwagen 0

Groene thee - thee

Groene thee is afkomstig van de Camellia sinsensis plant en is goed om in huis te hebben. Waarom ? De Camellia sinsensis (de theeplant is een plant die van oorsprong voorkomt in Zuidoost-Azië. De jonge scheuten van deze plant worden gebruikt om thee te  produceren) bevat krachtige antioxidanten die catechinen heten. Deze antioxidanten helpen ziekte te bestrijden door vrije radicalen tegen te houden. Groene thee is een lichte, groengele thee wanneer deze op de juiste wijze gemaakt wordt en het heeft een sterke bittere smaak.

Drie kopjes groene thee per dag (of mengeling) kan ervoor zorgen dat mensen minder snel ziek worden want het bevat ook voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen.

Cafeïnehoudende groene thee kan problemen met vermoeidheid en uitputting helpen verlichten. Het kan ons immuunsysteem versterken en mocht je toch ziek worden, dan kan het drinken van groene thee misschien de tijd dat je ziek bent sterk verminderen. Het is ook een goed idee om groene thee te overwegen wanneer je een te hoog cholesterolgehalte  hebt. Onderzoek heeft aangewezen dat groene thee ons cholesterolgehalte kan verlagen.


oude post nieuwe post


schrijf een bericht

}